İZMİR / BAYINDIR - Hacı İsmail Akdağ İmam-Hatip Ortaokulu

E-Okul, MEBBİS, EBA uygulamaları

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün İmam Hatip Okullarında görev yapan DKAB öğretmenlerine  yönelik "E-Okul, MEBBİS, EBA uygulamaları dogm.meb.gov.tr,dkab.meb.gov.tr,dogm.eba.gov.tr,religiouseducation.meb.gov.tr,dinogretimi.meb.gov.tr,dinogretimiokullar.meb.gov.tr gibi web sitelerinin incelenmesi" konulu toplantı Hacı İsmail Akdağ İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Volkan Berkan başkanlığında ilçemizde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

04-11-2020

Yayın: 07.04.2022 - Güncelleme: 07.04.2022 11:56 - Görüntülenme: 170